Pasta Ratatouille

Pasta Ratatouille

Ingredienser

4 portioner

    vitlöksklyftor
  • 2 vitlöksklyftor
  • gul lök
  • 1 gul lök
  • zucchini
  • 1 zucchini
  • aubergine
  • 1 aubergine
  • röd paprika
  • 1 röd paprika
  • paprika
  • 1 orange paprika
  • chiliflakes
  • 2 krm chiliflakes
  • Ardita Tomatpuré tub
  • 2 msk Ardita Tomatpuré tub
  • Delizie Plommontomater
  • 2 burkar Delizie Plommontomater
  • Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
  • 400 g Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
  • Zeta Olivolja
  • salt
  • salt
  • svartpeppar
  • nymald svartpeppar

Så här gör du

Skala och finhacka vitlök och lök. Skär aubergine i små tärningar och blanda med ½ tsk salt. Låt stå ca 5 minuter auberginen börjar släppa vätska. Tärna zucchini och paprikorna. fräs vitlök och lök tillsammans med chili och tomatpuré i rikligt med olivolja i en vid gryta eller i en traktörpanna. Tillsätt zucchini, aubergine och paprika. Stek på hög värme ca 5 minuter. Tillsätt plommontomaterna och låt koka ihop utan lock ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda den nykokta pastan med såsen, ringla lite olivolja och servera med en grönsallad.

  • Tillagningstid:30 minuter
  • Svårighetsgrad:1Lätt
Rösta på receptet:

Bli den första som röstar

Börja skriva för att söka!