Grillad chorizo fresco med spansk saltkokt potatis och paprikasås

Grillad chorizo fresco med spansk saltkokt potatis och paprikasås

Ingredienser

4 portioner

  • 2 paket Delizie Chorizo Fresco (600g)
  • 500g småpotatis
  • 1 liter vatten
  • 2 dl salt

Paprikasås

    Zeta Feta
  • 1 paket Zeta Feta (à 150 g)
  • Zeta Paprika Grillad
  • 1 burk Zeta Paprika Grillad (200 g)
  • yoghurt
  • 1 dl yoghurt gärna turkisk
  • svartpeppar
  • svartpeppar

Så här gör du

Skölj potatisen. Koka i vatten tillsammans med saltet tills den är mjuk.
Snitta och grilla eller stek chorizon.
Dela fetaosten i mindre bitar. Mixa tillsammans med paprika och yoghurt. Smaka av med nymald svartpeppar.

  • Tillagningstid:35 minuter
  • Svårighetsgrad:1Lätt
Rösta på receptet:

4.12 av 5 (16 röster)

Passar bl.a bra till

Börja skriva för att söka!